подвоумявам се

подвоумявам се
гл. - двоумя се, колебая се, раздвоен съм, намирам се на кръстопът, питам се, поколебавам се, не се решавам, клатушкам се
гл. - страхувам се, боя се, не се осмелявам, страх ме е

Български синонимен речник. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”